Hasrat yang Terpendam...

Huh..lega rse nyer dpt remove tab MyStart By .....
*hehe dh remove tros lpe nme nye ^_^

Ha...! korang ape kabar?
lme x tnye kaba korang..
korang ade x 'hasrat' or something yg korang nk wat lh..
klau raidah,
hasrat nk pandai berkomunikasi dlm pelbagai bhase...
ermm.., rse nyer x trcapai kot..
cikgu raidah ckp,
spe yg pandai brckp sekurang-kurang nye dlm 3 bhase..
die dikategorikn sebagai orang pintar  :cool:
*nk jgk bergelar pintar ni.. 

1. Bahasa Melayu - mestilh... raidah kn org melayu
2. Bahase Inggeris - broken english boleh lh..hehe
3. ermm ni lh masalh nyer...

raidah sbenar nyer teringin nk blaja bhase arab, cina n korea
sebab...,

Bahasa Arab - tu kn bhase Rasulullah S.A.W & bhase dlm Al-Quran 
klau bace Al-Quran, sng lh nk paham..
Bahasa Cina - org kte bhase ni antare bhase yg pling byk digunekn di dunia, 
nk lh jgk phm ape yg kwn cina dlm kelas tu ckp..*bkn busy body tau..hehe
Bahasa Korea - raidah ni sebenar nyer peminat k-pop tau... 
so, klau tngok korean show sng lh skit nk pham * x yah kne bce subtitle jek

hope satu hari nanti tercapai lh jgk hasrat raidah yg terpendam ni
*walaupon peratus kemungkinan nyer sikit..  :roll:

hasrat korang cam ner lak?
bg sesape yg lom tercapai hasrat nyer tu..
Moga2 trcapai lh yer hasrat kite bersame.. :cute:
*hihi hasrat bersame gitu..


                                      




4 comments:

Pecinta Sukan said...

as salam..hye awkk...canteknye blog nie..sempat blogwalking dkt sini..dan sya dah jadik follower awk :).. follow ler blik kalau sudi :)

D i n said...

huhu bagus tu boleh ckp pelbagai bahasa :)

ELFarahin said...

hekhek...pandai dia buat entry. Ingatkan apalah yang terpendam tu. Wish one day tercapai juga hsrat tu ya. Make it short, married lah orang Korea yang power Bahasa Arab berketurunan China. Kekekeke XD

SD said...

Assalamualaikum.. SD singgah n follow sini.. Jemput join Segmen saya nak cursor name free..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html