Setelah Setahun Berlalu ~~

Morning semua..!
walaupun dah tak berapa nak morning haha ^_^
boleh dikatakan dekat setahun la raidah tak bukak blog ni
bukan setakat tak post je tau nak buka blog pon tak sempat
boleh tahan busy la juga jadi pelajar universiti ni
haha tu semua alasan
sebenarnya raidah tak teringat pon pasal blog ni
bila kawan raidah cakap yang dia ada blog
baru raidah teringat yang raidah pon ade blog juga
hahaha

haa..saje nak bagitahu, 
raidah sekarang belajar kat UiTM Segamat
baru je abis sem 2 
raidah ambil kos perakaunan
walaupun tak de pape basic
raidah berani kan diri juga la nak ambil kos ni
sebab utama sebenar nya nak lari dari sains
dan nak ambil kos yang lebih kepada kira-kira
rupa nya raidah da jadi mangsa penipuan la
haha raidah ingatkan akaun ni kira-kira,
rupanya..hermm ada juga subjek menghafal
da la raidah ni bukan penghafal sejati
huhu apalah nasib
tapi salah raidah juga la
sebab tak buat research dulu pasal kos ni

ni semua kan takdir
memang da ditakdirkan raidah dapat kos ni
alhamdulillah raidah dapat result yang ok la utk sem 1
sem 2 tak tahu la..
huhu cuak sebenar nya nak tahu result ni :( 
tak pe la kan janji raidah dah usaha dan doa
sekarang ni tawakal je la
harapan tu memang la 
nak dapat result yang lebih baik dari sem 1
tapi...haha entah lah
mane ade benda yang senang dalam dunia ni kan
so, kita tunggu dan lihat je la macam mane jadi nya
harap semua nya ok la
InsyaAllah, Aminnn...

So...setakat ni dulu la ye
raidah nak pesan kepada semua rakan seperjuangan
dan untuk diri sendiri juga la hehe
Never Give Up! You Can Do It!
Go! Go! Fighting!
Ingat...Usaha, Doa dan Tawakal
*jgn tawakal je lebih..haha







2 comments:

shah said...

nice oneee... hahhaaaa

shah said...

yeaaayyy.. dah folowwwwww